sobota 13. prosince 2008

5 hodin do odjezdu do Cech


Tak už jenom 5 hodin než nasednu do auta a pak do letadla a pak jeste do druhyho a pak do auta a pak uz budu doma... Ale co se událo nového? Tak za prvé mám autíčko Cadillac Deville z roku 1990, 4,5l V8 333HP. Koupil jsem ho od jednoho studenta za 300 dolaru je to uplne nejvetsi prdel protoze je uplne cele v elektrice ( sedacky, kufr, okynka, zrcatka, proste vsechno...) Je to sice tosku velka krava a kdyz ridim tak se to nataci jako lod ale je to auo co jezdi zataci a brzdi jo a taky zere neco kolem 16 MPG... :-)
Další novinka je ze mámu už konečně papiry od Imigracniho, tak jsem si byli pozadat o social security na urade a udelali apointment v cesku na ambasade..
Jo zacal jse chodit doposilky co mi doporucila Ashley. Planet Fitness je to uplne v pohode stoji 10 dolaru mesicne a manager je tam Ashley sestra Britanny.. Jo na naglictine jsme se fakt pobavili, kdyz jsme zjistili, ze Emily ( dcera Lindy) byla nanny Ashley a Britany kdyz byli mensi.. fakt prdel -
Ashley na to svet je malej
JA na to Franklin je malej...
taky jsme byli venku s Tammy ( Gabky ucitelka) a pak nam asi ve 12 v noci jela ukazat jejich dum.. Vtipny v kuchyni jsme podkali jeji mamku a kdyz jsem ji s pytlem s pivama v ruce oznamil dobry den jsmenuju se Tomas a prisel jsem k Vam delat party tak mi rekla Nice to met you.. HAve a fun!! a pak sla spat..
Jo a taky jsme meli Vanocni mejdan byli jsme v restauraci a servirka nam totalne zlila stul vinem a pivem co nam prinesla takze nas museli prestehovat k jinemu stolu ale nejvtipnejsi je za ji to spadlo 2x...

ted uz, ale musim jit balit abych vubec odletel....

Žádné komentáře: